Tabouleh

Tabouleh

Va propun o salata de primavara,cu multe vitamine , care acum se gasesc la piata din belsug. Aceasta salata este foarte intalnita in restaurantele arabesti.

Ingrediente

Patrunjel verde
5 buc
legaturi
Ceapa verde
5 buc
fire
Rosii
2 buc
Lamaie
1 buc
Burgul
3 linguri
Menta uscata
3 linguri
Sos de rodii
3 linguri
Ulei de masline
3 linguri
Sare
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Pregatim ingrdientele. Scuze, am uitat sa va arat menta uscata.

2

La inceput punem burgulul in apa calduta si lasam la inmuiat pana prgatim calelalte ingrediente. Patrunjelul il tocam marunt, iar rosiile le taiem cubulete. Ceapa verde o taiem deasemenea cat mai fin.

3

Adaugam in bolul cu patrunjel ,rosiile, ceapa , burgulul bine scurs de apa, menta, sosul de rodii si sucul de la lamaie.

4

Adaugam uleiul de masline, sare dupa gust si amestecam bine.

5

Se serveste cu homos sau salata de vinete. Pofta buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 5 bucati (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min
Data publicarii:
Colectii: Salate

Comentarii

Cori
Cori 15 mai 2012, 19:29

Da, e foarte buna, ne-ai facut-o si la atelier. Gata am furat reteta 

Poza mea pentru reteta:
AMV
Adriana (AMV) 15 mai 2012, 22:49

 chiar vroiam sa o fac, dar uitasem de sosul de rodii