Tabouleh

Tabouleh

Va propun o salata de primavara,cu multe vitamine , care acum se gasesc la piata din belsug. Aceasta salata este foarte intalnita in restaurantele arabesti.

Ingrediente

Patrunjel verde
5 buc
legaturi
Ceapa verde
5 buc
fire
Rosii
2 buc
Lamaie
1 buc
Burgul
3 linguri
Menta uscata
3 linguri
Sos de rodii
3 linguri
Ulei de masline
3 linguri
Sare
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Pregatim ingrdientele. Scuze, am uitat sa va arat menta uscata.

2

La inceput punem burgulul in apa calduta si lasam la inmuiat pana prgatim calelalte ingrediente. Patrunjelul il tocam marunt, iar rosiile le taiem cubulete. Ceapa verde o taiem deasemenea cat mai fin.

3

Adaugam in bolul cu patrunjel ,rosiile, ceapa , burgulul bine scurs de apa, menta, sosul de rodii si sucul de la lamaie.

4

Adaugam uleiul de masline, sare dupa gust si amestecam bine.

5

Se serveste cu homos sau salata de vinete. Pofta buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 5 bucati (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min
Data publicarii:
Colectii: Salate

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Cori
Cori 15 mai 2012, 19:29

Da, e foarte buna, ne-ai facut-o si la atelier. Gata am furat reteta 

Poza mea pentru reteta:
AMV
Adriana (AMV) 15 mai 2012, 22:49

 chiar vroiam sa o fac, dar uitasem de sosul de rodii