Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
1 buc
●
Ardei gras rosu
1 buc
poti pune si 2, cantitatile fiecarui ingredient variaza dupa gustul fiecaruia
●
Ciuperci asortate de padure
1 buc
1 borcan de ciuperci conservate, daca nu aveti soiul acesta de ciuperci, puteti face si cu sampinioni, dar nu iese chiar la fel de gustoasa
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gustul fiecaruia
●
Ulei, otet
2 linguri
dupa gust
●
Castraveti
1 buc
1 mai mare sau 2 mici
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fierbi pieptul de pui cu sare, piper boabe, foi de dafin sau il poti pregati la gratar. Il tai fasii subtiri, te stradui sa ramana cat mai intregi.
Pas 2
tai fasii subtiri ardeiul verde.Il adaugi peste pieptul de pui
Pas 3
La fel tai si ardeiul rosu, iar mai apoi castravetele.
Pas 4
Adaugi si ciupercile, scurse de zeama din borcan
Pas 5
Pui sare, piper, otet (cel de mere e mai bun), ulei dupa gust.Amesteci cu atentie.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: