Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
200 ml
●
Ulei de floarea soarelui
1 lingura
●
Porumb conservat
3 linguri
●
Ciuperci conservate
100 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Facem un aluat din faina, ou, ulei, lapte si putina sare.Il amestecam bine cu mixerul.
Trebuie sa iasa un aluat care curge.
Pas 4
Adaugam toate ingredientele pe aluat. Nu va speriati daca se scufunda in el.
Pas 5
Introducem la cuptor, si dupa 5 minute scoatem tava si adaugam cascavalul ras. Mai lasam pana se topeste frumos cascavalul.
Cantitate:
1 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)