Ingrediente
●
Făină albă calitate superioară
200 ml
●
Ulei de floarea-soarelui
1 lingura
●
Porumb conservat
3 linguri
●
Ciuperci conservate
100 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Facem un aluat din făină, ou, ulei, lapte și puțină sare. Îl amestecăm bine cu mixerul.
Trebuie să iasă un aluat care curge.
Pas 4
Adăugăm toate ingredientele pe aluat. Nu vă speriați dacă se scufundă în el.
Pas 5
Introducem la cuptor, și după 5 minute scoatem tava și adăugăm cașcavalul ras. Mai lăsăm până se topește frumos cașcavalul.
Cantitate:
1 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)