Ingrediente
●
Tacam de pui
1 buc
sau un pui intreg
●
Radacina de telina
1 buc
●
Albitura
1 buc
pastarnac
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Toate legumele se curata si se pun la fiert o data cu carnea. Spumam bine totul, iar cand s-au fiert le scoatem intr-un castron. Pieptul se toaca marunt si se pune la loc in zeama.
Pas 3
Un morcov, putina telina si putina albitura se piseaza usor cu furculita.
Pas 4
Galbenusurile se amesteca cu smantana.
Pas 5
Se iau 2-3 polonice de supa fierbinte si se amesteca usor cu compozitia de smantana, ca sa nu branzeasca.
Pas 6
Tragem oala de pe foc si adaugam usor toata compozitia, amestecand usor.
Pas 7
Tocam marunt mararul si il punem in oala.
Cantitate:
3 l
(6 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii: