Ingrediente
●
Pastarnac
1 buc
(sau radacina de patrunjel)
●
Radacina de telina
1 buc
(doar o felie din ea )
●
Ardei gras rosu
1 buc
((jumatate din el)
●
Ardei gras verde
1 buc
(jumatate din el)
●
Sare,piper
1 lingura
(dupa gust)
●
Usturoi
1 buc
(o caciulie medie)
●
Otet
1 pahar
(un paharel mic de la palinca)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se spala puiul si se taie bucati.
Legumele se curata si se spala.
Pas 2
Se pun toate la fiert intr-o oala cu apa si sare.Legumele le lasati intregi sau taiate in jumatate. Se scot legumele si carnea cand sunt gata fierte, inlaturam pielea si oasele si taiem carnea cubulete(ca sa iasa bine cubuletele taiem carnea invers sensului de crestere).
Completam supa cu apa cca trei sferturi din oala,si punem condimentele.
Pas 3
Intr-un vas se face dresingul din 2 oua,2 linguri de faina, usturoiul pisat, smantana, iaurtul, otetul, sare, piper ,delikat. Acesta se adauga la supa de pui (la foc mic) si se amesteca incontinuu sa nu se branzeasca.Apoi se adauga carnea taiata cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic (cca5 -10 min, la foc mic)
Pas 4
Un morcov in radem si il prajim pana isi schimba culoarea.
Pas 5
Apoi se adauga in tigaie cateva polonice de supa. Se strecoara totul in supa(printr-o sita) pentru a-i da o culoare frumoasa.
Pas 6
Si asa arata ciorba radauteana la final
Cantitate:
5 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)