Ingrediente
●
Pastarnac
1 buc
(sau radacina de patrunjel)
●
Radacina de telina
1 buc
(o felie din ea)
●
Ardei gras rosu
1 buc
(jumatate din el)
●
Ardei gras verde
1 buc
(jumatate din el)
●
Sfecla rosie
4 buc
(eu cumpar gata fiarta)
●
Patrunjel verde
1 lingurita
(sau uscat )
●
Leustean verde
1 lingurita
(sau uscat,depinde de sezon)
●
Bors maggi
1 lingura
(sau acru-150ml-cine are)
●
Bulion de rosii
1 lingura
●
Cartofi roz
4 buc
(de marime medie)
●
Fidea
50 g
(sau taietei)
●
Vegeta
1 lingura
(dupa gust)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Intr-o oala (de 5 L) se pune uleiul si ceapa tocata marunt, la calit...la foc mic.
Pas 3
Morcovii se taie marunt si se adauga peste ceapa.
Pas 4
Se taie si celelalte legume marunt si se adauga in oala.
Pas 5
Apoi punem verdeata,patrunjel si leustean, daca aveti verde ...daca nu uscate(eu am pus uscate de data asta).
Pas 6
Se adauga o lingura de bulion si se amesteca.
Pas 7
Apoi se completeaza oala cu apa calda, sa fie 3/4 plina.Se adauga o lingura de sare si se lasa sa fiarba cca 20 min.
Pas 8
Se taie cartofii marunt si se adauga si ei in bors.
Pas 9
Dupa 10 minute se adauga in oala sfecla rosie data pe razatoarea mare.
Pas 10
Imediat punem si o lingura de bors Maggi sau 150 ml bors acru (dupa cum aveti), 50 g fidea, vegeta dupa gust, mai lasam 5 min si oprim focul.
Pas 11
La sfarsit se mai pune un pic de leustean desupra.
POFTA BUNA !
Cantitate:
5 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii:
Nota:
5 (8 voturi)