Carne de vita cu ulei de masline

Carne de vita cu ulei de masline

O reteta italiana, care se prepara rapid si se serveste alaturi de sosuri, maioneza, salata verde!

Avem nevoie numai de cateva ingrediente: carne de vita, ulei de masline si condimente.

Ingrediente

Carne de vita/manzat
500 g
Ulei de masline
50 ml
Sare
1 lingurite
sarati dupa gust
Piper
1 lingurite
piperati dupa gust
Salvie
1 buc
o frunza de salvie

Pasi de urmat

1

Carnea de vita se spala si se feliaza ca pe taitei.

2

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si punem carnea de vita la calit, impreuna cu o frunza de salvie.

Tigaie se acopera cu capacul si se lasa pana se evapora aproape toata apa lasata de carne.

Apoi luam capacul jos si condimentam cu sare si piper.

Se mai lasa 2 min si se stinge focul.

3

Se serveste imediat alaturi de salata verde si (sau) sosuri.

 

Pofta Buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 500 grame (2 portii)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 20 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !