Carne de vita cu ulei de masline
reteta postata de Elena (Ellena)
O reteta italiana, care se prepara rapid si se serveste alaturi de sosuri, maioneza, salata verde!
Avem nevoie numai de cateva ingrediente: carne de vita, ulei de masline si condimente.
Ingrediente
●
Carne de vita/manzat
500 g
●
Sare
1 lingurita
sarati dupa gust
●
Piper
1 lingurita
piperati dupa gust
●
Salvie
1 buc
o frunza de salvie
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea de vita se spala si se feliaza ca pe taitei.
Pas 2
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si punem carnea de vita la calit, impreuna cu o frunza de salvie.
Tigaie se acopera cu capacul si se lasa pana se evapora aproape toata apa lasata de carne.
Apoi luam capacul jos si condimentam cu sare si piper.
Se mai lasa 2 min si se stinge focul.
Pas 3
Se serveste imediat alaturi de salata verde si (sau) sosuri.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: