Ingrediente
●
Muschiulet de porc
1 buc
cat mai lung
●
Ulei de masline
5 linguri
incepe marinata
●
Condimente ptr.porc
1 lingurita
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Sare si piper
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se alege un muschiulet cat mai lung. Se face o marinata din 5 linguri ulei...etc, ce ma scris la ingrediente de la ulei in jos. Se amesteca toate si se freaca bine cu mana. Se pune in frigider ptr.1-2 ore.
Pas 2
Se scoate din frigider si se taie 3 fasii, ramanand un capat netaiat. Se impleteste, iar la celalalt capat se prinde cu o scobitoare.
Pas 3
Se pune intr-o tava de copt impreuna cu uleiul si apa si se acopera cu o folie de Al. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 gr.,timp de 45-50 min. Dupa primele 20 min.se scoate folia ,se adauga vinul alb si se lasa in cuptor pana se rumeneste.
Pas 4
Se scoate si se pune pe un platou cu garnitura si salata preferata. Garnitura de pastarnac:se pun la fiert 500 gr.pastarnac si 2-3 cartofi medii, spalate si taiate cuburi.Dupa ce s-au muiat se scurge apa si se zdrobeste-blendeaza-, adaugandu-se unt cat o nuca,lapte fierbinte, sare si ce condimente va plac. Cam asta-i tot. Va doresc POFTA BUNA.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: