COASTE DE PORC DULCI CHINEZESTI

S
COASTE DE PORC DULCI CHINEZESTI

NU CRED CA ESTE PERSOANA CARE SA FI GUSTAT COSTITELE DULCI DE LA RESTAURANTELE CHINEZESTI SI SA NU-I FI PLACUT.

EU LE ADOR! GUSTUL DULCE CARAMELIZAT SI CROCANTUL CARNII,DELICIOS!

IN POZA SUNT ALATURI DE TAIETEII CHINEZESTI CU LEGUME,CE A MAI RAMAS

Ingrediente

Coasta de porc
500 g
Sos de soia
3 linguri
2 MARINATA SI 1 SOS
Zahar
7 linguri
SAU 7 CUBULETE,2 MARINATA SI 5 SOS
Sare
1 lingurite
Ceapa
2 buc
UNA MAI MARE SI UNA MAI MIK
Usturoi(catei)
2 buc
Amidon alimentar
1 linguri
DILUAT CU O LINGURA DE APA
Ulei
4 linguri
Otet de mere
2 linguri
Ketchup
3 linguri
Apa calda
1 pahare

Pasi de urmat

1

INGREDIENTELE

2

PREPARAM MARINATA:

2 LINGURI DE ZAHAR

3

O LINGURITA DE SARE

4

DOUA LINGURI SOS SOIA

5

AMIDONUL ALIMENTAR

6

O LINGURA RASA DE AMIDON ALIMENTAR O DIZOLVAM INTR-O LINGURA DE APA

7

AMIDONUL IL TURNAM IN BOL,SI AMESTECAM BINE.ASTA ESTE MARINATA

8

COASTA DE PORC O DEGRESATI(SCOATETI GRASIMEA,DAK ARE MULTA,CA IN CAZUL MEU),SI APOI O TAIATI BUCATELE

9

ADAUGATI CARNEA PESTE MARINATA SI AMESTECATI BINE

10

PUNETI CAPAC,LASATI 20MIN LA MARINAT LA FRIGIDER,DAK NU SUNTETI PRESATI,PUTETI SA O LASATI PANA A DOUA ZII,CUM AM FACUT EU.

11

INTR-UN WOK,PUNETI 2LINGURI DE ULEI DE MASLINE INCINGETI,SI PUNETI CEAPA MIK TAIATA MARUNT SI CEI 2 CATEI DE USTUROI PISATI SI CALITI PUTIN

12

DUPA CE S AU CALIT PUTIN CEAPA SI USTUROIL,ADAUGATI CARNEA SI O TINETI LA FOC MARE 3,4 MINUTE SA O COLORATI PE AMBELE PARTI APOI INK 5MIN LA FOC MIC

13

DUPA ACEST TIMP IN TIGAIE,CARNEA FACE O PLIMBARE INTR-O FARFURIE SI ASTEAPTA CUMINTE CE URMEAZA

14

IN WOK,PUNETI 2 LINGURI DE ULEI SI APOI CEAPA MARE TAIATA MARUNT SAU CUM VA PLACE IN SOS,O TINTI LA CALIT LA FOC SLAB PANA DEVINE TRANSPARENTA

15

PREPARAM SOSUL:

PESTE RESTUL DE MARINATA,PUNETI KETCHUPUL

16

CELE 5 LINGURITE DE ZAHAR,IN CAZUL MEU CUBIC(SCUZE PT POZA,CAM INTUNECATA)

17

CELE 2 LINGURI DE OTET DE MERE(DE PREFERAT DE MERE PT K E MAI SLAB IN ACIDITATE)

18

O LINGURA DE SOS SOIA

19

UN PAHAR DE APA CALDA,AMESTECATI BINE SI ADAUGATI IN WOK SOSUL REZULTAT,SI LASATI VREO 5 MINUTE LA FOC MARE,SOSUL O SA SE INGROASE PUTIN

20

DUPA CE SA INGROSAT PUTIN,ADAUGATI COSTITELE SI LASATI PANA SE INGOASA BINE,DAR AMESTECATI PERIODIC

21

ASA ARATA CAND ESTE GATA

22

NOI LE AM SERVIT CU TAIETEI CHINEZESTI CU LEGUME,RETETA ALTA DATA(AM OBSERVAT K TAIETEII CHINEZESTI DE AICI SUNT K SUPELE CU TAIETEI ROLTON DE LA NOI,IDENTICI),SI AICI CE A MAI RAMAS,K N AM APUCAT SA FAC ALTA POZA.

VA UREZ POFTA BUNA!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 900 grame (APROXIMATIV)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Sursa: PRIETENA MEA CHEN

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !