COASTE DE PORC DULCI CHINEZESTI
NU CRED CA ESTE PERSOANA CARE SA FI GUSTAT COSTITELE DULCI DE LA RESTAURANTELE CHINEZESTI SI SA NU-I FI PLACUT.
EU LE ADOR! GUSTUL DULCE CARAMELIZAT SI CROCANTUL CARNII,DELICIOS!
IN POZA SUNT ALATURI DE TAIETEII CHINEZESTI CU LEGUME,CE A MAI RAMAS
Ingrediente
●
Sos de soia
3 linguri
2 MARINATA SI 1 SOS
●
Zahar
7 linguri
SAU 7 CUBULETE,2 MARINATA SI 5 SOS
●
Ceapa
2 buc
UNA MAI MARE SI UNA MAI MIK
●
Amidon alimentar
1 lingura
DILUAT CU O LINGURA DE APA
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
PREPARAM MARINATA:
2 LINGURI DE ZAHAR
Pas 6
O LINGURA RASA DE AMIDON ALIMENTAR O DIZOLVAM INTR-O LINGURA DE APA
Pas 7
AMIDONUL IL TURNAM IN BOL,SI AMESTECAM BINE.ASTA ESTE MARINATA
Pas 8
COASTA DE PORC O DEGRESATI(SCOATETI GRASIMEA,DAK ARE MULTA,CA IN CAZUL MEU),SI APOI O TAIATI BUCATELE
Pas 9
ADAUGATI CARNEA PESTE MARINATA SI AMESTECATI BINE
Pas 10
PUNETI CAPAC,LASATI 20MIN LA MARINAT LA FRIGIDER,DAK NU SUNTETI PRESATI,PUTETI SA O LASATI PANA A DOUA ZII,CUM AM FACUT EU.
Pas 11
INTR-UN WOK,PUNETI 2LINGURI DE ULEI DE MASLINE INCINGETI,SI PUNETI CEAPA MIK TAIATA MARUNT SI CEI 2 CATEI DE USTUROI PISATI SI CALITI PUTIN
Pas 12
DUPA CE S AU CALIT PUTIN CEAPA SI USTUROIL,ADAUGATI CARNEA SI O TINETI LA FOC MARE 3,4 MINUTE SA O COLORATI PE AMBELE PARTI APOI INK 5MIN LA FOC MIC
Pas 13
DUPA ACEST TIMP IN TIGAIE,CARNEA FACE O PLIMBARE INTR-O FARFURIE SI ASTEAPTA CUMINTE CE URMEAZA
Pas 14
IN WOK,PUNETI 2 LINGURI DE ULEI SI APOI CEAPA MARE TAIATA MARUNT SAU CUM VA PLACE IN SOS,O TINTI LA CALIT LA FOC SLAB PANA DEVINE TRANSPARENTA
Pas 15
PREPARAM SOSUL:
PESTE RESTUL DE MARINATA,PUNETI KETCHUPUL
Pas 16
CELE 5 LINGURITE DE ZAHAR,IN CAZUL MEU CUBIC(SCUZE PT POZA,CAM INTUNECATA)
Pas 17
CELE 2 LINGURI DE OTET DE MERE(DE PREFERAT DE MERE PT K E MAI SLAB IN ACIDITATE)
Pas 19
UN PAHAR DE APA CALDA,AMESTECATI BINE SI ADAUGATI IN WOK SOSUL REZULTAT,SI LASATI VREO 5 MINUTE LA FOC MARE,SOSUL O SA SE INGROASE PUTIN
Pas 20
DUPA CE SA INGROSAT PUTIN,ADAUGATI COSTITELE SI LASATI PANA SE INGOASA BINE,DAR AMESTECATI PERIODIC
Pas 22
NOI LE AM SERVIT CU TAIETEI CHINEZESTI CU LEGUME,RETETA ALTA DATA(AM OBSERVAT K TAIETEII CHINEZESTI DE AICI SUNT K SUPELE CU TAIETEI ROLTON DE LA NOI,IDENTICI),SI AICI CE A MAI RAMAS,K N AM APUCAT SA FAC ALTA POZA.
VA UREZ POFTA BUNA!
Cantitate:
900 g
(APROXIMATIV)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Sursa:
PRIETENA MEA CHEN