COASTE DE PORC DULCI CHINEZESTI
NU CRED CA ESTE PERSOANA CARE SA FI GUSTAT COSTITELE DULCI DE LA RESTAURANTELE CHINEZESTI SI SA NU-I FI PLACUT.
EU LE ADOR! GUSTUL DULCE CARAMELIZAT SI CROCANTUL CARNII,DELICIOS!
IN POZA SUNT ALATURI DE TAIETEII CHINEZESTI CU LEGUME,CE A MAI RAMAS
Ingrediente
●
Sos de soia
3 linguri
2 MARINATA SI 1 SOS
●
Zahar
7 linguri
SAU 7 CUBULETE,2 MARINATA SI 5 SOS
●
Ceapa
2 buc
UNA MAI MARE SI UNA MAI MIK
●
Amidon alimentar
1 lingura
DILUAT CU O LINGURA DE APA
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
PREPARAM MARINATA:
2 LINGURI DE ZAHAR
6
O LINGURA RASA DE AMIDON ALIMENTAR O DIZOLVAM INTR-O LINGURA DE APA
7
AMIDONUL IL TURNAM IN BOL,SI AMESTECAM BINE.ASTA ESTE MARINATA
8
COASTA DE PORC O DEGRESATI(SCOATETI GRASIMEA,DAK ARE MULTA,CA IN CAZUL MEU),SI APOI O TAIATI BUCATELE
9
ADAUGATI CARNEA PESTE MARINATA SI AMESTECATI BINE
10
PUNETI CAPAC,LASATI 20MIN LA MARINAT LA FRIGIDER,DAK NU SUNTETI PRESATI,PUTETI SA O LASATI PANA A DOUA ZII,CUM AM FACUT EU.
11
INTR-UN WOK,PUNETI 2LINGURI DE ULEI DE MASLINE INCINGETI,SI PUNETI CEAPA MIK TAIATA MARUNT SI CEI 2 CATEI DE USTUROI PISATI SI CALITI PUTIN
12
DUPA CE S AU CALIT PUTIN CEAPA SI USTUROIL,ADAUGATI CARNEA SI O TINETI LA FOC MARE 3,4 MINUTE SA O COLORATI PE AMBELE PARTI APOI INK 5MIN LA FOC MIC
13
DUPA ACEST TIMP IN TIGAIE,CARNEA FACE O PLIMBARE INTR-O FARFURIE SI ASTEAPTA CUMINTE CE URMEAZA
14
IN WOK,PUNETI 2 LINGURI DE ULEI SI APOI CEAPA MARE TAIATA MARUNT SAU CUM VA PLACE IN SOS,O TINTI LA CALIT LA FOC SLAB PANA DEVINE TRANSPARENTA
15
PREPARAM SOSUL:
PESTE RESTUL DE MARINATA,PUNETI KETCHUPUL
16
CELE 5 LINGURITE DE ZAHAR,IN CAZUL MEU CUBIC(SCUZE PT POZA,CAM INTUNECATA)
17
CELE 2 LINGURI DE OTET DE MERE(DE PREFERAT DE MERE PT K E MAI SLAB IN ACIDITATE)
19
UN PAHAR DE APA CALDA,AMESTECATI BINE SI ADAUGATI IN WOK SOSUL REZULTAT,SI LASATI VREO 5 MINUTE LA FOC MARE,SOSUL O SA SE INGROASE PUTIN
20
DUPA CE SA INGROSAT PUTIN,ADAUGATI COSTITELE SI LASATI PANA SE INGOASA BINE,DAR AMESTECATI PERIODIC
22
NOI LE AM SERVIT CU TAIETEI CHINEZESTI CU LEGUME,RETETA ALTA DATA(AM OBSERVAT K TAIETEII CHINEZESTI DE AICI SUNT K SUPELE CU TAIETEI ROLTON DE LA NOI,IDENTICI),SI AICI CE A MAI RAMAS,K N AM APUCAT SA FAC ALTA POZA.
VA UREZ POFTA BUNA!
Cantitate:
900 g
(APROXIMATIV)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Sursa:
PRIETENA MEA CHEN