Friptura de porc
reteta postata de Elena (Ellena)
O friptura delicioasa si usor de facut!
O recomand cu mare placere!
Ingrediente
●
Carne de porc(pulpa)
1 kg
●
Umplutura cu panceta afumata
400 g
Panceta afumata = bacon
●
Patrunjel verde
1 buc
o legatura
●
Piper negru
1 lingurita
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea se spala,se lasa sa se scurga.
Carnea se umple cu umplutura formata din panceta afumata,patrunjel verde tocat,usturoi granulat,piper si sare.Gaura in umplutura se face cu cutitul special de facut gauri in carne.
Apoi optional puteti inveli friptura cu felii de panceta afumata,o legati cu sfoara alimentara si ii puneti o frunza de dafin desupra.
Friptura se lasa la cuptor,pana se rumeneste frumos,la 180 grade.
Pas 2
Cand este gata,se serveste calda cu garnitura de piure,legume asortate,depinde de preferinta fiecaruia.
Eu am facut garnitura de legume asortate.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)