Ingrediente
●
Muschiulet de porc
1 buc
cât mai lung
●
Ulei de măsline
5 linguri
începe marinata
●
Condimente ptr.porc
1 lingurita
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Sare si piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se alege un mușchiuleț cât mai lung. Se face o marinată din 5 linguri de ulei... etc, ce am scris la ingrediente de la ulei în jos. Se amestecă toate și se freacă bine cu mâna. Se pune în frigider pentru 1-2 ore.
Pas 2
Se scoate din frigider și se taie 3 fâșii, rămânând un capăt netăiat. Se împletește, iar la celălalt capăt se prinde cu o scobitoare.
Pas 3
Se pune într-o tavă de copt împreună cu uleiul și apa și se acoperă cu o folie de Al. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 gr., timp de 45-50 min. După primele 20 min. se scoate folia, se adaugă vinul alb și se lasă în cuptor până se rumenește.
Pas 4
Se scoate și se pune pe un platou cu garnitura și salata preferată. Garnitura de păstârnac: se pun la fiert 500 gr. păstârnac și 2-3 cartofi medii, spălate și tăiate cuburi. După ce s-au înmuiat se scurge apa și se zdrobește-blendează-, adăugându-se unt cât o nucă, lapte fierbinte, sare și ce condimente vă plac. Cam asta-i tot. Vă doresc POFTĂ BUNĂ.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: