Ingrediente
●
Coaste de porc afumate
4 kg
●
Sare
2 lingurite
după gust
●
Otet balsamic
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Coastele de porc afumate bine se porționează și se lasă la apă rece de seara până dimineața. Dimineața se spală bine în vreo 5-6 ape și se pun la fiert la foc mic. Când a făcut spumă, se mai spală iar până apa devine curată (tot 5-6 ape).
Pas 2
Să nu vă speriați dacă în timpul fiertului apa se înnegrește, este de la fum și este normal. Lăsăm să fiarbă la foc mic în jur de 3 ore, până când carnea se desprinde de pe os.
Pas 3
Scoatem coastele din oală și alegem carnea de pe os. În acest timp, preparăm hreanul - ras pe răzătoarea mică și amestecat cu sare, oțet balsamic roșu și puțină supă de la rasol.
Pas 4
Servim cald, cu cartofi fierți și cu mămăliguță.
Poftă mare!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
210 min
Dificultate:
expert
Timp total de pregatire:
210 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)