Ingrediente
●
Coaste de porc afumate
4 kg
●
Sare
2 lingurite
dupa gust
●
Otet balsamic
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Coastele de porc afumate bine se portioneaza si se lasa la apa rece de seara pana dimineata. Dimineata se spala bine in vreo 5-6 ape si se pune la fiert la foc mic. Cand a facut spuma se mai spala iar pana apa devine curata (tot 5-6 ape).
Pas 2
Sa nu va speriati daca in timpul fiertului apa se innegreste, este de la fum si este normal. Lasam sa fiarba la foc mic in jur de 3 ore, pana cand carnea se desprinde de pe os.
Pas 3
Scoatem coastele din oala si alegem carnea de pe os. In acest timp preparam hreanul - ras pe razatoarea mica si amestecat cu sare, otet balsamic rosu si putina supa de la rasol.
Pas 4
Servim cald, cu cartofi fierti si cu mamaliguta.
Pofta mare!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
210 min
Dificultate:
expert
Timp total de pregatire:
210 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)