Mazare cu carne

Mazare cu carne

Cum nu am ajuns in piata sa iau pastai, am facut mazare. O mancare de ''vara'', usoara si delicioasa.

Ingrediente

Mazare verde la conserva
2 buc
2 borcane
Carne de porc(pulpa)
500 g
se poate pune si pui
Pasta de tomate
3 linguri
Ceapa alba
2 buc
Marar verde
1 buc
1 legatura

Pasi de urmat

1

Pregatim ingredientele.

2

Carnea se taie cubulete si se pune intr-o cratita pe foc, cu putin ulei. Cand prinde culoarea alba, se adauga apa calda, cat sa acopere carnea si se lasa la foc mediu pana scade. Daca nu e facuta carnea se mai adauga apa.

3

Ceapa se taie marunt si se caleste pana devine aurie.

4

Cand carnea e gata, se adauga ceapa, mazarea si pasta de tomate, se acopera cu apa si se lasa sa scada.

5

Cand a scazut, adaugam mararul, sare dupa gust si stingem focul.

 

Pofta buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 bucati (6 portii)
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Data publicarii:
Colectii: Carne

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

radulescusofia
radulescusofia 09 iun 2011, 16:19

Mincarea de mazare este foarte buna,dar s- a  o faci din mazare proaspata ,acum este momentul  ca se gasesc legume proaspete la piata s-au in gradina proprie cum am eu.Este delicioasa !        SOFIA . R .