Ingrediente
●
Mazare verde la conserva
2 buc
2 borcane
●
Carne de porc(pulpa)
500 g
se poate pune si pui
●
Pasta de tomate
3 linguri
●
Marar verde
1 buc
1 legatura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Carnea se taie cubulete si se pune intr-o cratita pe foc, cu putin ulei. Cand prinde culoarea alba, se adauga apa calda, cat sa acopere carnea si se lasa la foc mediu pana scade. Daca nu e facuta carnea se mai adauga apa.
Pas 3
Ceapa se taie marunt si se caleste pana devine aurie.
Pas 4
Cand carnea e gata, se adauga ceapa, mazarea si pasta de tomate, se acopera cu apa si se lasa sa scada.
Pas 5
Cand a scazut, adaugam mararul, sare dupa gust si stingem focul.
Pofta buna!
Cantitate:
6 buc
(6 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: