Ingrediente
●
Mazăre verde la conservă
2 buc
2 borcane
●
Carne de porc (pulpă)
500 g
se poate pune și pui
●
Pastă de tomate
3 linguri
●
Mărar verde
1 buc
1 legătură
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Carnea se taie cubulețe și se pune într-o cratiță pe foc, cu puțin ulei. Când prinde culoarea albă, se adaugă apă caldă, cât să acopere carnea și se lasă la foc mediu până scade. Dacă nu e făcută carnea se mai adaugă apă.
Pas 3
Ceapa se taie mărunt și se călește până devine aurie.
Pas 4
Când carnea e gata, se adaugă ceapa, mazărea și pasta de tomate, se acoperă cu apă și se lasă să scadă.
Pas 5
Când a scăzut, adăugăm mărarul, sare după gust și stingem focul.
Poftă bună!
Cantitate:
6 buc
(6 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: