Cremvusti umpluti cu cascaval
reteta postata de Elena (Ellena)
Pot spune ca se poate servi si ca aperitiv dar se poate servi ca fel de mancare pentru pranz sau chiar la cina!
Combinatia de cremvusti, cascaval si bacon e absolut delicioasa!
Va recomand cu mare incredere!
Ingrediente
●
Bacon
50 g
felii subtiri de bacon
●
Cremvusti
3 buc
mai lungi si mai grosuti
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cu numai 4 ingrediente vom prepara deliciosi cremvusti.
Pas 2
Cremvusti ii taiem pe lungime dar nu complet ca in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati.
Interioul cremvustilor ii ungem cu mustar.
Pas 3
Apoi ii umplem cu feliute subtiri de cascaval.
Pas 4
Cu feliutele de bacon invelim fiecare cremvusti.
Sunculita sa fie la mijlocul cremvustului.
Pas 5
Ii asezam in tava (puteti pune hartie de copt in tava) eu i-am pus fara si ii dam la cuptorul preaincalzit pentru 10 min maxim la temp de 200 grade.
Pas 6
Cand s-a rumenit si cascavalul s-a topit ii scoatem.
Pas 7
Se servesc calzi alaturi de cartofi prajiti, salata, piure de cartofi sau muraturi!
Pofta Buna!
Cantitate:
3 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)