Cremvusti umpluti cu cascaval

Cremvusti umpluti cu cascaval

Pot spune ca se poate servi si ca aperitiv dar se poate servi ca fel de mancare pentru pranz sau chiar la cina!

Combinatia de cremvusti, cascaval si bacon e absolut delicioasa!

Va recomand cu mare incredere!

Ingrediente

Bacon
50 g
felii subtiri de bacon
Cremvusti
3 buc
mai lungi si mai grosuti
Cascaval
50 g
Mustar
3 lingurite

Pasi de urmat

1

Cu numai 4 ingrediente vom prepara deliciosi cremvusti.

2

Cremvusti ii taiem pe lungime dar nu complet ca in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati.

Interioul cremvustilor ii ungem cu mustar.

3

Apoi ii umplem cu feliute subtiri de cascaval.

4

Cu feliutele de bacon invelim fiecare cremvusti.

Sunculita sa fie la mijlocul cremvustului.

 

5

Ii asezam in tava (puteti pune hartie de copt in tava) eu i-am pus fara si ii dam la cuptorul preaincalzit pentru 10 min maxim la temp de 200 grade.

6

Cand s-a rumenit si cascavalul s-a topit ii scoatem.

7

 Se servesc calzi alaturi de cartofi prajiti, salata, piure de cartofi sau muraturi!

 

Pofta Buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 3 bucati
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 20 min
Data publicarii:
Nota: 5 (1 voturi)
Colectii: Aperitive Festive

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

maria2011
maria2011 11 mar 2011, 15:48

vroiam sa te intreb daca locuiesti in italia.....

Nota mea pentru reteta:
Ellena
Elena (Ellena) 22 mar 2011, 23:46

Da Maria, locuiesc in Italia! de ce ma intrebi?