Ingrediente
●
Iaurt
125 g
am luat iaurt dulce cu lamaie
●
Faina alba calitate superioara
3 pahare
paharul de la iaurt
●
Zahar
2 pahare
tot cel de iaurt
●
Ulei de floarea soarelui
1 pahar
jumatate de pahar de la iaurt
●
Coaja de lamaie rasa
1 lingurita
jumatate de lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele, sa nu fie de la rece. Faina si zaharul le masuram in paharul de la iaurt, pline dar nu cu varf. Si uleiul la fel.
Pas 2
Albusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul, apoi iaurtul si la final faina amestecata cu praful de copt, coaja de lamaie. Se amesteca usor.
Pas 3
Ungem tava pt. cuptor cu unt si tapetam cu faina, se scutura bine sa nu ramana multa faina pe tava (se poate folosi orice model de tava). Punem compozitia uniform in toata tava si dam la cuptor la 180 grade 30 minute (sau depinde de cuptor)
Pas 4
Acesta a fost rezultatul nostru, pt. ca a avut loc un mic accident de data aceasta, sa ars un pic pe o parte dar a fost comestibil. Se pot pune samburi de nuca sau alte fructe pe deasupra dar in alt fel de tava.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii: