Ingrediente
●
Carne tocată vită
700 g
Pot fi făcute din orice fel de carne tocată: de vită, de pui sau de porc.
●
Ouă
3 buc
1 ou se adaugă în carne, iar celelalte 2 se folosesc la prăjit. Tot un ou se poate pune și la o cantitate mai mică de carne tocată, doar veți varia cantitatea de pâine folosită
●
Ulei
100 ml
de preferat, de palmier
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
La carnea tocată adăugăm un ou, feliile de pâine muiate în apă și scurse bine, ceapă tăiată foarte-foarte mărunt (dacă tocați carnea acasă, dați și ceapa prin mașina de tocat). Eu prefer să dau ceapa tăiată în bucăți mici prin presa de usturoi.
Pas 3
Mai adăugați sare și piper după gust și amestecați foarte bine
Pas 5
Bateți cu furculița cele 2 ouă și pregătiți făina
Pas 7
apoi prin făină și le puneți la prăjit
Pas 8
Le întoarceți și pe partea cealaltă
Pas 9
Le scoateți pe un prosop absorbant și le serviți calde sau reci cu garnitura pe care o preferați. Poftă bună!
Cantitate:
800 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: