Tarta de caise

A
Tarta de caise

O tarta pufoasa si aromata pe placul tuturor!

Ingrediente

Zahar
150 g
Oua
3 g
Faina alba
350 g
Lapte de vaca
150 ml
Ulei
100 ml
Praf de copt
1 buc
Suc de lamaie
1 lingurite
Caise proaspete
500 g

Pasi de urmat

1

Se scot samburii caiselor si se taie felii de maxim 2 cm.

2

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Incorporam treptat uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de lamaie.

3

Adaugam treptat faina si la final albusurile batute spuma.


4

Intr-o tava mare de cuptor punem aluatul si asezam feliile de caise.

5

Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. dupa ce s-a racit o taiem in tava si o scoatem pentru servire felii.


Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 bucati (portii)
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 80 min
Data publicarii:
Colectii: Dulciuri

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !