Peste in sos picant

Peste in sos picant

Sotul meu este innebunit dupa reteta aceasta si m-am gandit sa vi-o impartasesc si voua.

Ingrediente

Peste
1 kg
Pasta de tomate
4 linguri
Faina
100 g
Foaie de dafin
3 buc
Piper boabe
10 buc
Boia ardei iute
1 lingurite
Sare si piper
5 g

Pasi de urmat

1

Pregatim ingredientele.


2

Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.


3

Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.

4

Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.

Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta.In functie de cat de gros dorim sosul.

5

Lasam sa dea intr-un clocot.

6

Adaugam pestele si il lasam la foc mic 10 minute.

Servim cald!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 1 kilogram (pentru 4 portii)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min
Data publicarii:

Comentarii

lena
Elena (lena) 27 mar 2011, 18:25

Foarte interesanta reteta Lavi, trebuie s-o incerc si eu obligatoriu, mai diversificam

Lavi
Lavi 28 mar 2011, 07:51

multumesc lena,

sotului ii place a doua zi, dupa cum zice el, ''se marineaza bine''