Ingrediente
●
Pastă de tomate
4 linguri
●
Boia ardei iute
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Curățăm peștele, îl porționăm și îl dăm prin făină.
Pas 3
Punem o tigaie pe foc, adăugăm ulei și lăsăm să se încinsă bine. Adăugăm bucățile de pește și le prăjim bine.
Pas 4
Separat, într-o cratiță, adăugăm toate condimentele și câteva linguri de ulei din tigaia în care am prăjit peștele și punem pe foc câteva minute.
Adăugăm pastă de tomate și un pahar sau două de apă călduță. În funcție de cât de gros dorim sosul.
Pas 5
Lăsăm să dea într-un clocot.
Pas 6
Adăugăm peștele și îl lăsăm la foc mic 10 minute.
Servim cald!
Cantitate:
1 kg
(pentru 4 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: