Ingrediente
●
Pasta de tomate
4 linguri
●
Boia ardei iute
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.
Pas 3
Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.
Pas 4
Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.
Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta.In functie de cat de gros dorim sosul.
Pas 5
Lasam sa dea intr-un clocot.
Pas 6
Adaugam pestele si il lasam la foc mic 10 minute.
Servim cald!
Cantitate:
1 kg
(pentru 4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: