Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Punem intr-un bol stafidele cu esenta de rom si o lingura de apa si le lasam sa se inmoaie. Taiem rahatul cubulete mici. Dam biscuitii prin masina de tocat sau ii maruntim cumva. Intr-o craticioara pe foc punem laptele cu zaharul, amestecam pana se topeste zaharul, apoi adaugam untul si cacaua. Luam de pe foc, punem stafidele cu romul, rahatul tocat si amestecam pana se omogenizeaza. Acest amestec il turnam peste biscuiti, amestecam bine (chiar cu mana) si ii lasam asa timp de 10-15 minute.
Pas 2
Intindem o bucata de folie alimentara de plastic pe care presaram fulgi de cocos.
Pas 3
Punem compozitie, o modelam cu mana in forma de salam si mai presaram cocos.
Pas 4
Rulam strans si legam la capete. Procedam astfel cu toata compozitia (eu am obtinut 3 suluri). Bagam sulurile la frigider, de preferat de seara pana dimineata, dupa care se taie felii de 2 cm grosime si se serveste.
Cantitate:
3 buc
(suluri)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)