Păstrăv cu lămâie şi rozmarin
reteta postata de amalia80
O reţetă simplă de preparare a păstrăvului!
Gătind la cuptor ul electric păstrăvul carnea sa rămâne fragedă şi plină de vitamine!
Ingrediente
●
Pastrav
6 buc
se pot pregăti oricâte bucăţi încap în tavă
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Pastravii spalati si uscati bine se aseaza in tava cu ulei de masline si se presara cu sare, rozmarin si se stropesc cu zeama de lamaie.
Daca doriti ca pestele sa nu aiba crusta puteti sa acoperiti pestele cu hartie de copt. Veţi proteja în acest fel şi cuptorul de stropii de ulei.
2
Se aseaza in cuptorul incalzit la 150 grade timp de 15 – 20 de minute.
3
De la zeama de lămâie păstrăvii au o crustă fină cu aromă intensă de lămâie.
4
Se scot cu o paletă din tavă şi se servesc calzi, cu mămăliguţă!
Cantitate:
4 buc
(porţii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: