Păstrăv cu lămâie și rozmarin
rețeta postată de amalia80
O rețetă simplă de preparare a păstrăvului!
Gătind la cuptorul electric, păstrăvul are carne fragedă și plină de vitamine!
Ingrediente
●
Păstrăv
6 buc
se pot pregăti oricâte bucăți încap în tavă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Păstrăvii spălați și uscați bine se așază în tava cu ulei de măsline și se presară cu sare, rozmarin și se stropesc cu zeamă de lămâie.
Dacă doriți ca peștele să nu aibă crustă, puteți să acoperiți peștele cu hârtie de copt. Veți proteja în acest fel și cuptorul de stropii de ulei.
Pas 2
Se așază în cuptorul încălzit la 150 de grade timp de 15 – 20 de minute.
Pas 3
De la zeama de lămâie, păstrăvii au o crustă fină cu aromă intensă de lămâie.
Pas 4
Se scot cu o paletă din tavă și se servesc calzi, cu mămăliguță!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: