Rose del Deserto

Rose del Deserto

Trandafiri de desert este o reteta italieneasca care se prepara usor si rapid.

Este un desert pentru toate varstele. Va recomand cu incredere!

Trandafiri deliciosi si fragezi!

Ingrediente

Faina
200 g
Amidon pentru prajituri
50 g
Zahar
150 g
Unt
180 g
Stafide
100 g
sau migdale, ciocolata
Oua
2 buc
Praf de copt
1 buc
Zahar vanilat
1 buc
Fulgi se porumb
250 g
cantitatea poate fi mai mare

Pasi de urmat

1

Am pregatit ingredientele.

2

Amestecam zaharul cu untul care este la temperatura camerei.

3

Adaugam ouale peste untul omogenizat, amestecam bine.

4

Dupa ce am omogenizat bine compozitia de mai sus, adaugam restul ingredientelor, faina amestecata cu praful de copt si amidonul, zaharul vanilat si amestecam din nou.

5

Adaugam dupa preferinta stafidele sau bilute de ciocolata sau migdale maruntite.

6

Formam bilute din aluatul rezultat si le punem intr-un castron cu fulgi de porumb. Le trecem prin fulgi.

7

Dupa ce le-am trecut prin fulgi de porumb le asezam intr-o tava de cuptor tapeta cu hartie de copt, cu distanta intre ele, pt ca vor creste si sa nu se lipeasca intre ele lasam distanta de 3-4 cm.

8

Le dam la cuptorul incins la 170-180 de grade pentru circa 15 minunte.

Acesta este si rezultatul.

9

Dupa ce le scoatem din cuptor le lasam putin sa se raceasca se pudreaza cu zahar pudra si se pot savura cu placere.

 

Pofta Buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 20 bucati (depinde cat de mari le faceti)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 45 min
Data publicarii:
Colectii: Dulciuri

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !