Omletă la cuptor
rețeta postată de Adriana (AMV)
În dorința de a mânca sănătos, am zis să încerc și varianta omletei făcute la cuptor.
A ieșit pufoasă, ușoară. Se poate combina cu diverse legume atât în compoziție, cât și proaspete ca garnitură.
Un mic dejun potrivit și pentru copii.
Ingrediente
●
Sare
1 lingurita
un vârf de linguriță
●
Unt
1 lingurita
pentru uns
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ingredientele sunt foarte ușor de procurat. Se poate varia după gust, adăugând ceapă, ardei gras etc.
Pas 2
Se aprinde cuptorul.
Se bat ouăle împreună cu praful de sare. Se adaugă laptele și pătrunjelul și se bate în continuare.
Pas 3
Se ung tăvile de copt. Eu am făcut 2 omlete în tăvi separate.
Pas 4
Se pune omleta în tăvi și se dă la cuptor pentru 5-10 minute până este făcută.
Pas 5
Când este gata se scoate cu grijă pe farfurie.
Poftă bună!
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: