Ingrediente
●
Felii paine
7 buc
depinde, puneti cate vreti
●
Spanac
1 pahar
proaspat sau decongelat
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Eu painea am pregatit-o festiv taind cu forma de prajitura! Pentru ca am facut doua feluri, si doar cu ou si cu ou si spanac, am folosit, spre diferentiere, doua forme. Acest pas este optional!
Pas 2
Se sparg ouăle întregi, se presară sare şi piper (în loc de sare se poate pune condiment Delikat) şi se amestecă bine.
Pas 3
Într-o tigaie, se pune uleiul la încins, la foc mic, apoi se adaugă feliile de pâine, trecute pe ambele părţi, prin ou. Se lasă la prăjit, pe ambele părţi, la foc mic, până devin rumene.
Pas 4
Se scot cu o furculiţă pe o farfurie cu şerveţel pentru a se scurge excesul de ulei.
Pas 5
Eu am facut si simple dar si cu spanac, de experiment, iata:
Cantitate:
14 buc
(bucatele )
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: