Ingrediente
●
Felii pâine
7 buc
depinde, puneți câte vreți
●
Spanac
1 pahar
proaspăt sau decongelat
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Eu pâinea am pregătit-o festiv tăind cu forma de prăjitură! Pentru că am făcut două feluri, și doar cu ou și cu ou și spanac, am folosit, spre diferențiere, două forme. Acest pas este opțional!
Pas 2
Se sparg ouăle întregi, se presară sare și piper (în loc de sare se poate pune condiment Delikat) și se amestecă bine.
Pas 3
Într-o tigaie, se pune uleiul la încins, la foc mic, apoi se adaugă feliile de pâine, trecute pe ambele părți, prin ou. Se lasă la prăjit, pe ambele părți, la foc mic, până devin rumene.
Pas 4
Se scot cu o furculiță pe o farfurie cu șervețel pentru a se scurge excesul de ulei.
Pas 5
Eu am făcut și simple dar și cu spanac, de experiment, iată:
Cantitate:
14 buc
(bucăți)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: