Ingrediente
●
Patrunjel
1 buc
(legatura)
●
Pasta de tomate
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-o tigaie cu ulei punem pe rand la calit, intai ceapa tocata mai maricel (sau cum preferati).
Pas 2
Apoi morcovul taiat feliute.
Pas 4
Adaugam adeiul rosu, 3 linguri de apa ( nu mai mult pt ca or sa-si lase dovleceii zeama), acoperim cu un capac si lasam sa fiarba 8-10 minute.
Pas 5
Renuntam la capac si punem patrunjelul tocat marunt.
Pas 6
Si rosiile taiate bucatele.
Pas 7
Dupa alte 5 minute punem si pasta de rosii, sare si piper.
Pas 8
O lasam sa fiarba si cu bulionul, astfel incat sa fie scazuta, dar suculenta. Cand stingem focul adaugam si 3-4 catei de usturoi taiati marunt.
Se poate servi atat calda, cat si rece.
POFTA BUNA!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)