Ingrediente
●
Crenvursti
4 buc
sau cârnăciori, cabanoși
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Decongelați aluatul. Îl întindeți puțin cu făcălețul
Pas 2
Tai cu rola zimțată aluatul în dreptunghiuri. Așezi bucățile de crenvurști pe o jumătate a bucății de aluat (crenvuștii îi tai în 3). Fetița mea a vrut bebeluși și fetițe și băieței, așa că unii crenvurști i-am crestat în 4, puteți să-i lăsați întregi.
Pas 3
Acoperi cu cealaltă parte a dreptunghiului de aluat, "înfeși bebelușul"
Pas 4
Îi dai cu gălbenuș de ou amestecat cu puțin lapte sau apă și le ornezi hăinuța cu semințe de mac. Gata, îi așezi în "pătuț" și-i trimiți la căldurică, la cuptor
Pas 5
Îi lași la cuptor până se rumenesc.
Aștepți până se răcoresc, asta dacă mai are cineva răbdare.
Cantitate:
12 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
25 min
Data publicării: