Ingrediente
●
Fidea
1 buc
un bulgare cum se vede in poza sau o mana
●
Zahar
1 lingura
dupa gust
●
Sare
1 buc
un varf de cutit
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Punem laptele la fiert. Cand incepe sa fiarba, punem fideaua in el. Eu am rupt bulgarele de fidea in 2-3 bucati. Adaugam sarea.
Pas 3
Lasam 2-3 minute sa reinceapa sa fiarba laptele, apoi inca 2-3 minute pana se fierbe si fideaua. Adaugam si zaharul. Eu am pus 2 linguri pentru ca imi place mai dulce. Sfatul mamei a fost de 1 lingura. Amestecam cu o lingura/un polonic.
Pas 4
Punem in farfurii de ciorba sau in boluri/castronele sa se racoreasca putin. Apoi servim cu placere si pofta! Deasupra se va face o spuma delicioasa!
Pas 5
Si un zambet din cacao pentru dvs.!
Cantitate:
2 buc
(2 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: