Limonada "Ambrozie"
reteta postata de Adriana (AMV)
Tot cautand cum pot sa mai folosesc fructele de Goji, am gasit aceasta reteta. Cel care a postat-o a denumit-o "Ambrozie" si chiar isi merita numele. Eu am mai adaugat si rodie pentru ca tocmai curatasem una.
Are in compozitie numai ingrediente naturale, cu proprietati extraordinare.
Gustul a fost pe masura ! Pentru sot am facut-o putin mai picanta, a mea ceva mai acrisoara, dupa gustul fiecaruia.
Ingrediente
●
Goji berries
50 g
1/2 cana
●
Rodie
50 g
1/3 cana de seminte
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Rodia o aveam deja desfacuta.
Din cauza ca se curata greu, am tot evitat acest fruct, dar in ultima vreme am cautat pe net si am gasit diverse metode de curatare.
Pas 3
Am curatat de coaja o bucata cam de 2-3 cm de ghimbir proaspat si am taiat-o marunt.
Am pus in blender: Goji, Rodia, Ghimbirul (doar jumatate din cantitate), Mierea si 200 ml apa.
Pas 4
Am mixat totul pana ce s-au maruntit bine de tot.
Pas 5
Am adaugat din zeama de lamaie si restul de apa si am amestecat iar.
Pas 6
Am turnat in pahar o portie pe care am mai dres-o cu leama de lamaie si miere dupa gustul meu.
La ce a ramas in blender am adaugat si restul de ghimbir tocat si am mai mixat. Asta a fost portia sotului.
Un deliciu !
Cantitate:
800 ml
(2-3 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
5 min
Data publicarii: