Limonada "Ambrozie"

A
Limonada "Ambrozie"

Tot cautand cum pot sa mai folosesc fructele de Goji, am gasit aceasta reteta. Cel care a postat-o a denumit-o "Ambrozie" si chiar isi merita numele. Eu am mai adaugat si rodie pentru ca tocmai curatasem una.

Are in compozitie numai ingrediente naturale, cu proprietati extraordinare.

Gustul a fost pe masura ! Pentru sot am facut-o putin mai picanta, a mea ceva mai acrisoara, dupa gustul fiecaruia.

Ingrediente

Goji berries
50 g
1/2 cana
Rodie
50 g
1/3 cana de seminte
Ghimbir
1 buc
2-3 cm
Miere
30 ml
Lamaie
1 buc
Apa plata
750 ml

Instrumente

Blender

Pasi de urmat

1

Am adunat ingredientele

2

Rodia o aveam deja desfacuta.

Din cauza ca se curata greu, am tot evitat acest fruct, dar in ultima vreme am cautat pe net si am gasit diverse metode de curatare.

3

Am curatat de coaja o bucata cam de 2-3 cm de ghimbir proaspat si am taiat-o marunt.

Am pus in blender: Goji, Rodia, Ghimbirul (doar jumatate din cantitate), Mierea si 200 ml apa.

4

Am mixat totul pana ce s-au maruntit bine de tot. 

5

Am adaugat din zeama de lamaie si restul de apa si am amestecat iar.

6

Am turnat in pahar o portie pe care am mai dres-o cu leama de lamaie si miere dupa gustul meu.

La ce a ramas in blender am adaugat si restul de ghimbir tocat si am mai mixat. Asta a fost portia sotului.

Un deliciu !

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 800 mililitri (2-3 portii)
Timp de preparare: 5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 5 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !