Limonada "Ambrozie"

A
Limonada "Ambrozie"

Tot cautand cum pot sa mai folosesc fructele de Goji, am gasit aceasta reteta. Cel care a postat-o a denumit-o "Ambrozie" si chiar isi merita numele. Eu am mai adaugat si rodie pentru ca tocmai curatasem una.

Are in compozitie numai ingrediente naturale, cu proprietati extraordinare.

Gustul a fost pe masura ! Pentru sot am facut-o putin mai picanta, a mea ceva mai acrisoara, dupa gustul fiecaruia.

Ingrediente

Goji berries
50 g
1/2 cana
Rodie
50 g
1/3 cana de seminte
Ghimbir
1 buc
2-3 cm
Miere
30 ml
Lamaie
1 buc
Apa plata
750 ml

Instrumente

Blender

Pasi de urmat

1

Am adunat ingredientele

2

Rodia o aveam deja desfacuta.

Din cauza ca se curata greu, am tot evitat acest fruct, dar in ultima vreme am cautat pe net si am gasit diverse metode de curatare.

3

Am curatat de coaja o bucata cam de 2-3 cm de ghimbir proaspat si am taiat-o marunt.

Am pus in blender: Goji, Rodia, Ghimbirul (doar jumatate din cantitate), Mierea si 200 ml apa.

4

Am mixat totul pana ce s-au maruntit bine de tot. 

5

Am adaugat din zeama de lamaie si restul de apa si am amestecat iar.

6

Am turnat in pahar o portie pe care am mai dres-o cu leama de lamaie si miere dupa gustul meu.

La ce a ramas in blender am adaugat si restul de ghimbir tocat si am mai mixat. Asta a fost portia sotului.

Un deliciu !

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 800 mililitri (2-3 portii)
Timp de preparare: 5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 5 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !