Limonadă "Ambrozie"

A
Limonadă "Ambrozie"

Tot căutând cum pot să mai folosesc fructele de Goji, am găsit această rețetă. Cel care a postat-o a denumit-o "Ambrozie" și chiar își merită numele. Eu am mai adăugat și rodie pentru că tocmai curățasem una.

Are în compoziție numai ingrediente naturale, cu proprietăți extraordinare.

Gustul a fost pe măsură! Pentru soț am făcut-o puțin mai picantă, a mea ceva mai acrișoară, după gustul fiecăruia.

Ingrediente

Goji berries
50 g
1/2 cană
Rodie
50 g
1/3 cană de semințe
Ghimbir
1 buc
2-3 cm
Miere
30 ml
   
Lamaie
1 buc
   
Apa plata
750 ml
   

Pași de urmat

Pas 1

Am adunat ingredientele

Limonadă "Ambrozie" - Pas 1
Pas 2

Rodia o aveam deja desfăcută.

Din cauza că se curăță greu, am tot evitat acest fruct, dar în ultima vreme am căutat pe net și am găsit diverse metode de curățare.

Limonadă "Ambrozie" - Pas 2
Pas 3

Am curățat de coajă o bucată cam de 2-3 cm de ghimbir proaspăt și am tăiat-o mărunt.

Am pus în blender: Goji, Rodia, Ghimbirul (doar jumătate din cantitate), Mierea și 200 ml apă.

Limonadă "Ambrozie" - Pas 3
Pas 4

Am mixat totul până ce s-au mărunțit bine de tot. 

Limonadă "Ambrozie" - Pas 4
Pas 5

Am adăugat din zeama de lămâie și restul de apă și am amestecat iar.

Limonadă "Ambrozie" - Pas 5
Pas 6

Am turnat în pahar o porție pe care am mai dres-o cu zeama de lămâie și miere după gustul meu.

La ce a rămas în blender am adăugat și restul de ghimbir tocat și am mai mixat. Asta a fost porția soțului.

Un deliciu!

Limonadă "Ambrozie" - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 800 ml (2-3 porții)
Timp de preparare: 5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 5 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!