Ingrediente
●
Fasole verde
1 kg
(congelata)
●
Bulion / pasta de rosii
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Intr-o oala punem uleiul si ceapa tocata marunt, pe foc la calit, plus 2 linguri de apa.
2
Adaugam fasolea verde pastai si o lasam sa fiarba acoperita.
3
Cand este patrunsa bine, adaugam bulionul, sarea, piperul si mai lasam 5-10 minute sa fiarba si bulionul.
4
La sfarsit, inainte de a stinge focul, punem si cateii de usturoi taiati feliute suptiri. Serviti cu marar tocat pe deasupra.
POFTA BUNA !
Cantitate:
3 buc
(portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)