Ingrediente
●
Fasole verde
1 kg
(congelată)
●
Bulion / pastă de roșii
3 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o oală punem uleiul și ceapa tocată mărunt, pe foc la călit, plus 2 linguri de apă.
Pas 2
Adăugăm fasolea verde păstăi și o lăsăm să fiarbă acoperită.
Pas 3
Când este pătrunsă bine, adăugăm bulionul, sarea, piperul și mai lăsăm 5-10 minute să fiarbă și bulionul.
Pas 4
La sfârșit, înainte de a stinge focul, punem și cățeii de usturoi tăiați feliuțe subțiri. Serviți cu mărar tocat pe deasupra.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
3 buc
(porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)