Triunghiuri cu branza din foietaj

C
Triunghiuri cu branza din foietaj

O reteta foarte usor de facut, care pot fi facute pentru micul dejun sau cand aveti niste oaspeti-surpriza.

Ingrediente

Aluat foietaj
500 g
Branza de vaci
500 g
Zahar
100 g
Stafide
2 linguri
optional
Gris
2 linguri
Mac
2 linguri
optional
Oua
2 buc
unul pentru umplutura, altul pentru uns deasupra.

Pasi de urmat

1

Decongelati foietajul. Il intindeti cu facaletul


2

Branza o amestecati cu zaharul, grisul,daca este moale,eventual stafide si oul

3

Taiati aluatul in patrate.Pe fiecare puneti cate o lingura de umplutura


4

Lipiti triunghiurile. Le dati deasupra cu ou batut si presarati mac

 

5

Le dati la cuptor, la foc mediu,pana sunt bine rumenite


Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 bucati
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 20 min
Data publicarii:
Colectii: Dulciuri, Branza

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Cori
Cori 25 apr 2012, 23:06

Tare mult ne plac si noua, dar mai mult cu branza sarata

Poza mea pentru reteta: