Ingrediente
●
Condiment pentru miel
2 linguri
●
Cimbru, busuioc, oregano
1 lingura
●
Cuisoare, coriandru boabe
1 lingurita
●
Sare,piper,boia dulce
2 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Spalam bine pulpa de miel si indepartam tot ce nu ne trebuie, ce nu ne place, excesul de grasime ... si o punem in tava.
2
Luam un vas in care ne amestecam toate condimentele pe care urmeaza sa le folosim. Mai putin cuisoarele si coriandru.
3
Cu acest amestec frecam bine, bine pulpa pe ambele parti. Cuisoarele si bobitele de coriandru le presaram prin tava.
4
Facem cateva incizii cu varful unui cutit in care vom introduce cateii de usturoi, curatati bineinteles.
5
Curtam si spalam ceapa, portocala si merele si le feliem dupa cum se vede in imagine.
6
Asezam acestea in tava, chiar si pe sub pulpa si turnam vinul si apa. Potriviti gustul de sare dupa preferinta.
7
Tava astfel pregatita, o vom acoperi cu folie de staniol si o bagam in cuptorul incins pentru o ora. Dupa acest timp ii scoatem folia si o mai lasam, cred ca inca o ora, pana se rumeneste frumos. Sa nu uitam ca din cand in cand sa luam cu o lingura zeama din tava si sa mai dam pe deasupra fripturii.
POFTA BUNA!
Cantitate:
6 buc
(portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: