Ingrediente
●
Sare,piper,boia dulce
1 lingurita
●
Ceapa (mare)
2 buc
eu am avut ceapa mai mik,asa k am pus 3
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim o tigaie si punem uleiul la incalzit
Pas 2
Ceapa curatata o taiem pestisori si o punem in tigaie
Pas 3
Dupa ce se inmoaie ceapa,adaugam ficateii,si amestecam,punem frunza de dafin(eu am uitat,dar asa e reteta)
Pas 4
Este gata,cand apare cam asa,deci dupa ce a scazut tot sosul si dupa ce ficateii s_au prajit,scoatem frunza de dafin.
Pas 7
Dupa ce am amestecat,punem totul intr-un recipient in care putem mixa
Pas 8
Untul il taiem bucatele si il adaugam in recipient,si amestecam bine pana se topeste untul
Pas 9
Dupa topirea untului,punem praful de boia si apoi mixam
Pas 10
Depinde de preferintele fiecaruia cat de fin il vreti,noua ne place pate de campagne,un pateu de aici si e putin mai grumulos,dar nu mi a iesit kiar asa da a fost bun!
Pas 11
Si gata,am terminat!Simplu,nu?Acum e alegerea voastra in ce il puneti,eu am ales borcanele mici si tup la frigider,pana a doua zii.Si aici rezultatul!Il puteti mank la micul dejun sau knd aveti pofta,pofta buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Data publicarii:
Nota:
4 (1 voturi)
Sursa:
retetele mamei