Ingrediente
●
Praf de copt
1 buc
plic
●
Zahăr vanilat
1 buc
plic
●
Esență de rom
2 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Frecăm untul moale cu zahărul și zahărul vanilat.
Pas 3
Adăugăm și ouăle, pe rând.
Pas 4
Apoi făina, în trepte, amestecată cu praful de copt.
Pas 5
Punem amestecul într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt și introducem tava la cuptor pentru circa 35-40 de minute.
Pas 6
Scoatem checul din cuptor, apoi din tavă. Se scoate foarte ușor cu tot cu hârtie.
Pas 7
Pregătim glazura. Topiți la bain-marie ciocolata de menaj, apoi adăugați și romul. Eu am avut ciocolată normală; când am pus romul, s-a întărit la loc, deși era deja topită. Nu am reușit să înțeleg din ce cauză...
Pas 8
Turnați glazura peste chec. În mod normal, ar trebui să fie mai lichidă, nu cum a ieșit a mea.
Pas 9
Lăsați să se răcească bine, apoi feliați.
Cantitate:
1 buc
(12-15 felii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
65 min
Data publicării: