Ingrediente
●
Usturoi
3 buc
adică 3 căței
●
Piper negru
0.25 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fiecare bucată de piept se spală bine, se taie în fileuri mari, cam în 4-5 părți fiecare. Se pun într-o tavă de cuptor de mărime medie, puțin adâncă.
Pas 2
Smântâna se amestecă cu usturoiul pisat, sarea și piperul negru.
Pas 3
Ungeți bine bucățile de pui cu sosul de smântână, apoi radeți cașcavalul deasupra.
Pas 4
Lăsați tava la cuptor la foc mediu, până se rumenește bine - aproximativ 45-50 de minute.
Pas 5
Se servesc calzi cu o garnitură preferată.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4 porții)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (24 voturi)