Ingrediente
●
Oțet balsamic
1 lingura
sau oțet de vin
●
Pătrunjel verde
1 legatura
●
Portocale
1 buc
folosiți doar jumătate din ea
●
Ulei de măsline
2 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Sfecla o fierbeți în apă, sau la microunde, sau o coaceți la cuptor. Lăsați să se răcească, o curățați și tăiați cubulețe.
Pas 2
Verdeața se toacă mărunt, usturoiul se pisează - se adaugă ambele la sfeclă.
Pas 3
Stoarceți sucul din jumătate de portocală.
Pas 4
Pregătim dressing-ul pentru salată - amestecați oțetul, sucul de portocală și uleiul de măsline.
Pas 5
Adăugați dressing-ul la salată, potriviți de sare și piper, amestecați bine.
Pas 6
Eu am servit salata pe frunze de salată și verdeață, plus am folosit cealaltă jumătate de portocală - am curățat-o, decojit-o bine și am ornat salata cu ea.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2-3 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)