Ingrediente
●
Pâine
200 g
puteți folosi orice pâine, eu de obicei folosesc pâine mai veche care nu mai vrea s-o mănânce nimeni. Aici la rețetă am folosit pâine integrală de casă.
●
Ulei de măsline
3 linguri
sau ulei de floarea soarelui
●
Sare
0.5 lingurite
puneți după gust, dacă le vreți mai sărate sau mai puțin sărate
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
●
Oregano
0.5 lingurite
ingredient obligatoriu!
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pâinea se taie cubulețe mici și se pune într-o tavă de cuptor.
Pas 2
Adăugați uleiul, sarea și toate mirodeniile.
Pas 3
Amestecați bine cu mâinile sau cu o spatulă, ca să ajungă mirodenii și ulei pe toate bucățile de pâine.
Pas 4
Puneți tava la cuptor preîncălzit la 180 de grade, de preferat cu ventilație - dar nu obligatoriu.
Să fiți atenți și pe fază pentru că se fac foarte repede, ar fi bine să le mai amestecați puțin până se fac - măcar 1-2 ori.
Pas 5
Când se rumenesc ușor sunt gata. Aveți grijă pentru că trecerea de la ușor rumenit la ars este foarte scurtă, imediat devin negre dacă nu sunteți atenți.
Pas 6
Lăsați să se răcorească puțin și le puteți folosi la ce vă trebuie: supe, salate, legume, etc.
Poftă Bună!
Cantitate:
200 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)