Ingrediente
●
Paine
200 g
puteti folosi orice paine, eu de obicei folosesc paine mai veche care nu mai vrea s-o manance nimeni. Aici la reteta am folosit paine integrala de casa.
●
Ulei de masline
3 linguri
sau ulei de floarea soarelui
●
Sare
0.5 lingurite
puneti dupa gust, daca le vreti mai sarate sau mai putin sarate
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
●
Oregano
0.5 lingurite
ingredient obligatoriu!
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Painea se taie cubulete mici si se pune intr-o tava de cuptor.
Pas 2
Adaugati uleiul, sarea si toate mirodeniile.
Pas 3
Amestecati bine cu mainile sau cu o spatula, ca sa ajunga mirodenii si ulei pe toate bucatile de paine.
Pas 4
Puneti tava la cuptor preincalzit la 180 de grade, de preferat cu ventilatie - dar nu obligatoriu.
Sa fiti atenti si pe faza pentru ca se fac foarte repede, ar fi bine sa le mai amestecati putin pana se fac - macar 1-2 ori.
Pas 5
Cand se rumenesc usor sunt gata. Aveti grija pentru ca trecerea de la usor rumenit la ars este foarte scurta, imediat devin negre daca nu sunteti atenti.
Pas 6
Lasati sa se racoreasca putin si le puteti folosi la ce va trebuie: supe, salate, legume, etc.
Pofta Buna!
Cantitate:
200 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)