Ingrediente
●
Ciuperci champinion
50 g
●
Mărar verde
5 buc
(fire)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Punem ceapa tocată, în tigaia încinsă cu ulei la călit.
Pas 2
Adăugăm morcovul dat pe răzătoarea mare.
Pas 3
Urmează apoi ciupercile tăiate. Ale mele sunt mai urâțele că au fost congelate.
Pas 4
Adăugăm puțin mărar tocat (sau pătrunjel) și boabele de mazăre. Condimentăm cu puțină sare, piper și călim legumele, doar să se înmoaie puțin și oprim focul.
Pas 5
Punem orezul într-o oală și îl spălăm. Separat fierbem 1 litru de apă cu niște delikat. La tipul ăsta de orez ajunge un litru de apă, pentru că nu trage așa mult lichid ca unul cu bob rotund.
Pas 6
În oală peste orez punem legumele călite și amestecăm.
Pas 7
Turnăm și apa fiartă, acoperim cu un capac și îl băgăm în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, aproximativ.
Pas 8
Se poate servi ca atare, stropit cu puțin sos de soia, sau zeamă de lămâie, dar și ca garnitură.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării: