Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Dulceata
150 g
sau oricare alt gem putin mai lichid, si de preferat fara bucati mari de fructe
●
Ulei de floarea soarelui
80 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
In primul rand cand va apucati de reteta, puneti cuptorul sa se preincalzeasca la 200 grade.
Apoi, amestecati intr-un bol faina, cacao, praful de copt si sarea.
Pas 2
Intr-un alt bol amestecati dulceata, zaharul si uleiul.
Pas 3
Adaugati jumate din ingredientele uscate in bolul cu dulceata. Amestecati cu un tel sau lingura.
Pas 4
Apoi adaugati restul de compozitie uscata, dar nu toata o data - in 2-3 reprize ca sa nu fie cumva aluatul prea tare.
La mine a iesit perfect din aceste cantitati, nu mi-a ramas deloc amestecul de faina.
Pas 5
Framantati aluatul 2-3 minute cu mainile, o sa va iasa o coca foarte placuta si moale, deloc lipicioasa.
Pas 6
Cu mainile rupeti bucatele de aluat, le modelati bilute apoi usor se preseaza sa fie biscuiti cam de 1 cm grosime. Se aranjeaza intr-o tava teflonata sau asternuta cu hartie de copt.
Pas 7
Le puneti in cuptorul preincalzit bine, si lasat 10 minute - nu mai mult!
Imediat cum le scoateti o sa va para ca sunt moi, dar le lasati asa in tava pana se racesc complet.
Veti observa ca vor avea textura perfecta, dar daca cumva le lasati mai mult in cuptor se vor intari prea tare.
Pas 8
Foarte buni, si nu numai in post:)
Pofta Buna!
Cantitate:
18 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (17 voturi)