Ingrediente
●
Piept de pui
2 buc
Folositi piept de pui dezosat si fara piele.
●
Pesmet alb/galben
500 g
●
Faina alba calitate superioara
400 g
●
Piper negru
1 lingurita
●
Boia de ardei rosu dulce
1 lingurita
●
Praf de curry
1 lingurita
●
Busuioc uscat
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spala bine si se taie felii subtiri si lungi.
Pas 2
Se pun toate bucatile de pui intr-un castron, se piseaza peste el usturoi si se amesteca bine - sa se distribuie uniform usturoiul prin carne.
Pas 3
Intr-o punga curata si ermetica se pune faina, sarea si restul de mirodenii. Eu am pus ce am avut in casa, recomand sa folositi macar 80% din cele pe care le-am pus aici in reteta(sa fie aromata bine carnea).
Pas 4
Punga o inchideti, agitati bine sa se amestece toate mirodeniile cu faina. Apoi puneti toata carnea in punga, iarasi inchideti si agitati bine.
Pas 5
Agitati bine punga, astfel incat fiecare bucatica de carne sa fie acoperita cu faina.
Pas 6
Fiecare bucatica de carne o treceti prin ouale batute bine.
Pas 7
Apoi prin pesmetul amestecat cu susan si putina sare.
Pas 8
Le prajiti apoi intr-o tigaie cu ulei incins la foc mediu, sa se gateasca bine carnea.
Pas 9
Le rumeniti bine pe toate partile.
Pas 10
Si se scot pe o farfurie sa se racoreasca.
Cantitate:
1 kg
(8 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (8 voturi)