Ingrediente
●
Pulpe de pui cu os
4 buc
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Piper negru
1 lingurita
●
Ierburi uscate(busuioc, patrunjel,etc)
2 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatati si spalati legumele.
Pas 2
Intr-o tigaie mai mare caliti putin ceapa si morcovul taiate bucati medii. Le caliti doar cat sa se inmoaie, nu trebuie sa se rumeneasca.
Pas 3
Apoi se adauga rosiile taiate cubulete, se amesteca bine si se lasa 5 min pana lasa putin suc.
Pas 4
Varza se taie bucati medii, nu foarte marunt si se adauga peste legumele din tigaie. Daca se umple tigaia si nu ati pus toata varza, amestecati, mai lasati un pic sa se inmoaie varza din tigaie - apoi adaugati alta peste ea(Varza scade in volum destul de mult).
Pas 5
Dupa ce ati pus toata varza, mai lasati 5 min sa se caleasca toate legumele impreuna, apoi stingeti focul. Puneti sare, piper si ierburi dupa gust - amestecati bine.
Atentie! Varza trebuie doar sa se lase putin, sa fie cruda, nu o caliti pana se face moale.
Pas 6
Pulpele le spalati, le ungeti bine cu sare, ulei si mirodenii.
Pas 7
Intr-o tigaie adanca de cuptor(20x30), puneti toata varza si nivelati usor.
Pas 8
Puneti pulpele peste legume si dati la cuptor totul, aproximativ 1 ora la foc mediu.
Pas 9
Varza este gata cand se rumenesc pulpele, dar pentru orice eventualitate gustati sa vedeti daca s-a facut. Poate o mai amestecati si o mai dati la cuptor pentru 20 de min.
Pas 10
Este buna si calda si rece, recomand sa o faceti, sigur o sa va placa.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(6-7 portii sanatoase)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)