Ingrediente
●
Pulpe de pui cu os
4 buc
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Piper negru
1 lingurita
●
Ierburi uscate(busuioc, pătrunjel,etc)
2 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curațați și spălați legumele.
Pas 2
Într-o tigaie mai mare căliți puțin ceapa și morcovul tăiate bucăți medii. Le căliți doar cât să se înmoaie, nu trebuie să se rumenească.
Pas 3
Apoi se adaugă roșiile tăiate cubulețe, se amestecă bine și se lasă 5 min până lasă puțin suc.
Pas 4
Varza se taie bucăți medii, nu foarte mărunt și se adaugă peste legumele din tigaie. Dacă se umple tigaia și nu ați pus toată varza, amestecați, mai lăsați un pic să se înmoaie varza din tigaie - apoi adăugați alta peste ea (Varza scade în volum destul de mult).
Pas 5
După ce ați pus toată varza, mai lăsați 5 min să se călească toate legumele împreună, apoi stingeți focul. Puneți sare, piper și ierburi după gust - amestecați bine.
Atenție! Varza trebuie doar să se lase puțin, să fie crudă, nu o căliți până se face moale.
Pas 6
Pulpele le spălați, le ungeți bine cu sare, ulei și mirodenii.
Pas 7
Într-o tigaie adâncă de cuptor (20x30), puneți toată varza și nivelați ușor.
Pas 8
Puneți pulpele peste legume și dați la cuptor totul, aproximativ 1 oră la foc mediu.
Pas 9
Varza este gata când se rumenesc pulpele, dar pentru orice eventualitate gustați să vedeți dacă s-a făcut. Poate o mai amestecați și o mai dați la cuptor pentru 20 de min.
Pas 10
Este bună și caldă și rece, recomand să o faceți, sigur o să vă placă.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(6-7 porții sănătoase)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)