Multi din cei care ma urmariti pe Facebook stiti ca de 7 saptamani am devenit mamica pt a 2-a oara, avem o bebe Maria, surioara Sofiei. Din aceasta cauza nu sunt foarte prompta cu raspunsurile la comentarii, retetele incerc sa le lucrez din timp si sa aveti macar cate 2 noi pe saptamana.
Asa, si la ce vroiam sa ajung - fiind in spital cu Maria, dupa operatia cezariana am avut restrictii alimentare. Atunci in una din zile in meniu am avut piept de pui la gratar cu sote de morcovi. Ori ca imi era mie foarte foame dupa 2 zile de apa si supe, mi-a placut foarte mult acel morcov. Am venit acasa, am imporvizat ceva asemanator si mi-a iesit, poate chiar mai bine decat in spital.
De atunci pe lista de piata avem de cumparat morcovi multi, cate 4-5 kg o data. Am continuat si continui sa-i gatesc pt ca ne place foarte mult, mai ales in combinatie cu carne, dar si din cauza ca alte legume nu prea am voie in diversitate mare pt ca alaptez, colici, etc. Morcovul astfel preparat este putin crocant, un pic dulce cu usoara aroma de unt - perfect, cel putin pt mine :)
S-ar putea sa primesc comentarii ironice, ca ce mare lucru sa pui morcovii in tigaie, dar poate se mai gasesc persoane ca si mine care vor descoperi ca poate fi simplu si gustos, dar preparat corect, chiar si in cei 5 pasi. Neaparat sa-i incercati, merg bine si pt copii, Sofia mananca f.bine.