Ingrediente
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Vin alb demisec
3 linguri
●
Praf de curry
0.5 lingurite
se mai pot adauga putin turmeric si chimen - daca nu aveti din toate astea, puteti sa faceti fara ele
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cartofii se taie cubulete medii si se pun in tava de cuptor.
Presarati cu sare.
Pas 2
Adaugati usturoiul taiat jumatati - nu-l maruntiti prea tare, sa nu arda la cuptor.
Pas 3
Intr-un bol amestecati mustarul, cu uleiul si cu vinul.
Pas 4
Turnati acest amestec peste cartofi, adaugati curry (turrmeric si chimen daca va place si aveti) - amestecati bine cu mainile sau o lingura.
Pas 5
Acoperiti cu o folie de aluminiu si puneti la cuptor pentru 20 de minute, la 200 grade.
Puteti si sa nu acoperiti, dar am observat ca asa se fac mai bine si mai repede.
Pas 6
Dupa acest timp amestecati putin cartofii si lasati la cuptor neacoperiti pana sunt gata, cam inca 15 minute.
S-ar putea sa mai trebuiasca de amestecat inca o data, ca sa nu se rumeneasca prea tare la fund.
Pas 7
Serviti ca garnitura la o bucata de carne, sau ca atare cu niste salata sau muraturi.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)