Ingrediente
●
Zahar
150 g
eu am pus zahar brun, puteti folosi orice altceva pentru a le indulci
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Turnati apa clocotita peste migdale, lasati 2-3 min - apoi scurgeti si le curatati de pielita (oparite se curata mult mai usor).
2
Le maruntiti bine intr-un blender sau masina de tocat.
3
Amestecati migdalele cu zaharul si zaharul/esenta de vanilie.
4
Oul il bateti putin si il adaugati la compozitia de migdale. Amestecati bine cu mainile toata compozitia, pana simtiti ca este lipicioasa.
5
Formati cu mainile bilute, le turtiti putin si astfel formati fursecurile. Le aranjati pe o tava unsa cu unt sau asternuta cu hartie de copt (recomand hartia).
6
Le tineti la cuptor 20-30 de min, pana se rumenesc usor.
7
Sunt delicioase si calde si reci, dar sigur se termina repede :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(15-20 biscuiti)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)