Ingrediente
●
Zahăr
150 g
eu am pus zahăr brun, puteți folosi orice altceva pentru a le îndulci
●
Esență de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Turnați apă clocotită peste migdale, lăsați 2-3 min - apoi scurgeți și le curățați de pieliță (opărite se curăță mult mai ușor).
Pas 2
Le mărunțiți bine într-un blender sau mașină de tocat.
Pas 3
Amestecați migdalele cu zahărul și zahărul/esența de vanilie.
Pas 4
Ouă-l îl bateți puțin și îl adăugați la compoziția de migdale. Amestecați bine cu mâinile toată compoziția, până simțiți că este lipicioasă.
Pas 5
Formați cu mâinile biluțe, le turtiți puțin și astfel formați fursecurile. Le aranjați pe o tavă unsă cu unt sau așternută cu hârtie de copt (recomand hârtia).
Pas 6
Le țineți la cuptor 20-30 de min, până se rumenesc ușor.
Pas 7
Sunt delicioase și calde și reci, dar sigur se termină repede :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(15-20 biscuiți)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)